Demòcrates Valencians demana a Compromís que rectifique i impedisca que la moció de censura en Poble Nou de Benitatxell

Demòcrates Valencians (DV) ha demanat a Oltra, Morera i Micó que intercedisquen per a evitar el colp d’estat que se vol fer en el Poble Nou de Benitatxell contra l’equip de govern de Josep Femenia.

El partit valencianista critica que els regidors de Compromís en esta localitat vullguen dur avant una moció de censura contra Femenia, un dels pocs alcaldes que s’ha atrevit a denunciar públicament actituts corruptes i que està treballant per la transparència i el bon govern en el Poble Nou de Benitatxell després d’any d’obscurantisme.

D’esta manera DV lamenta que Compromís siga qui pacte una moció de censura amb una ex regidora del PP considerada trànsfuga i que està processada per un possible cas de corrupció. Al mateix temps, Demòcrates recorda que ja va mostrar el seu suport a Josep Femenia, actual alcalde amb el que manté una línia de col•laboració estreta i amb qui ja fa treballar fa uns mesos organitzant la seua Primera Escola de Formació Política de la que Femenia va ser amfitrió.

En paraules del portaveu de DV, Sandre Llopis de Pau, “no és de rebut que Compromís, que ens ha venut sempre una manera nova de fer política, se preste a protagonitzar situacions com la de Benitatxell que ens avergonyixen a tots i que van en contra de la política sana i honesta”.