Demòcrates Valencians felicita a l’alcalde de Benitatxell

Demòcrates Valencians felicita a l’alcalde de Benitatxell

Demòcrates Valencians (DV) felicita a l’alcalde del Poble Nou de Benitatxell, Josep Femenia, per les denuncies públiques que ha fet sobre pràctiques corruptes amb l’objectiu de sanejar l’Ajuntament i de millorar la imatge que se té en moltes ocasions de la classe política.

Demòcrates agraïx a Femenia la seua actuació en favor d’una democràcia sana i regeneració de la vida pública. El partit actualment manté relacions institucionals i polítiques i va organitzar la seua primera escola de formació en la localitat el passat mes de setembre, on Femenia va ser l’amfitrió.

Per al partit valencianista les denuncies fetes per l’alcalde de Benitatxell han marcat una fita en la política valenciana durant el passat any 2017. Així, el portaveu de DV, Sandre Llopis de Pau, ha manifestat que “el fet de que existisquen polítics com Josep Femenia desmunta el mantra de que els valencians som un poble corrupte que tria polítics corruptes”.

Igualment, Llopis de Pau ha valorat positivament tot el treball que des de l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell s’ha fet per a donar llum a gestions anteriors a la de l’actual equip de govern.