L’aclariment de José-Luis Gijón

L’aclariment de José-Luis Gijón

El nostre alcalde en la localitat de Cerdà vol desmentir els titulars de les notícies aparegudes durant el passat cap de setmana en les edicions comarcals de Levante-EMV i Las Provincias.

Els seus encapçalaments provocaven el malentés relatiu a que José-Luis Gijón exigia, d’acord amb els representants de Compromís i Ciutadans en la Junta de Govern, la renúncia de l’actual president de la Mancomunitat la Costera-la Canal, Roberto Granero (exalcalde socialiste de l’Alcúdia de Crespins).

En este sentit, José-Luis Gijón aclarix que només fa seues les paraules entrecomillades associades a les declaracions que va efectuar. Per tant, remarca que no ha demanat la dimissió de Granero, reconeix que hi han dinàmiques que han canviat i opina que és precís ser més exigents amb els fons de la Mancomunitat.

Per això, espera que la nova candidata, María José Tortosa (alcaldessa socialista de Vallada) explicite detalladament el seu programa, el que ha de terminar amb l’impasse en el qual es troba la Mancomunitat, la qual no pot ser dirigida per una persona que jo no ocupa el càrrec d’alcalde. Esta situació només pot justificar-se per la imminent arribada d’agost (un mes, pràcticament, inhàbil a estos efectes).

En definitiva, este és l’aclariment del representant d’Accede-Demòcrates Valencians en la Mancomunitat la Costera-la Canal. Una mostra de la seua proposta de regeneració i conciliació per a esta institució, la qual destaca per prestar uns servicis molt propers als ciutadans.