Ja tenim la seu

Ja tenim la seu

Demòcrates Valencians estrena la seua seu central en el número 10 del Carrer Salvà de la Ciutat de València. Es tracta d´un espai ampli i confortable, on estarem fent tots els dies les nostres tasques habituals.

Disposar d´este lloc de treball és un pas fonamental en el reinici de les activitats de Demòcrates Valencians. I és que estrenar esta seu suposa no només una gran satisfacció, sinó també la demostració més notòria de què les faenes preparatives del rellançament del partit ja permeten mantindre un nivell d´activitat alt i que molt prompte anirà a més.

A poc a poc, estem portant a la seu central els dispositius i mobiliari que necessitem per a treballar a gust. Disposem tant d´una oficina administrativa com d´una sala de reunions i estos espais ja s´estan usant a ple rendiment.

Acosta´t a conéixer-nos i estarem encantats d´atendre´t. Escriu-nos a l´adreça info@democratesvalencians.org i concerta la teua cita. El nostre horari d´atenció és, de dilluns a divendres, entre les 9.00 i 14.00.

#entretotsDV