ANÀLISI RESULTATS ELECTORALS 26 MAIG 2019

ANÀLISI RESULTATS ELECTORALS 26 MAIG 2019

SOM EL PARTIT VALENCIÀ DE CENTRE

 

El passat 26 de maig Demòcrates Valencians va decidir voler ser un actor polític valencià. Amb 6 mesos de faena efectiva de l’actual equip directiu es va decidir no concòrrer a les eleccions autonòmiques d’abril i centrar-se a la convocatòria de maig, per primar la bàsica presència municipal que estem establint, com també per focalitzar la nostra estrena política davant la societat valenciana per mig de la coalició europea que amb molta faena prèvia aconseguirem establir junt EAJ-PNV, Coalición Canaria i Proposta per les Illes Balears, entre altres.

 

Atenent als resultats obtinguts, no podem estar satisfets. Encara no som un actor política valencià. Encara i tot, partint de la nostra debilitat com a estructura orgànica i territorial, estem animats. I no pot ser d’altra manera, per que hem afrontat la nostra precarietat actual com a opció política visible i reconeixible per l’electorat, des de la total humiltat i conscients de la nostra dimensió al tauler polític valencià, valorant i molt les 4.000 paperetes que a Europees i Municipals s’han dipositat a les urnes baix les nostres sigles.

 

I estem animats pel convenciment de l’oportunitat que un projecte valencià, centrista i moderat ha de tindre a la nostra terra. Davant la polarització populista que socialment s’imposa, davant una dreta centralista i una esquerra sectària, el projecte  de trellat de Demòcrates Valencians té vigència. Una opció d’estricta obediencia valenciana, defensora de l’autogovern, de les llibertats personals i els drets socials. Volem ser el partit de l’empresa, dels sectors productius, dels llauradors i dels autònoms. Som el partit de la nostra terra i de la seua gent. El partit de la Comunitat Valenciana.

 

 

                COMISSIÓ GESTORA DV

                5 JUNY 2019