DEMÒCRATES VALENCIANS NO CONCORRERÀ A LES ELECCIONS DEL 28 D’ABRIL

DEMÒCRATES VALENCIANS NO CONCORRERÀ A LES ELECCIONS DEL 28 D’ABRIL

DEMÒCRATES VALENCIANS DAVANT LES ELECCIONS DEL 28 D’ABRIL

 

El partit polític Demòcrates Valencians, l’opció valencianista centrista de la nostra terra, ha optat per no concòrrer a les pròximes eleccions generals i autonòmiques del 28 d’abril.

 

L’avançament electoral decidit pel President Puig ha fet que no s’haja pogut culminar l’aliança que estàvem treballant amb Coalición de Centro Democrático. A més, la renúncia esta legislatura d’abaixar el llistó electoral del 5% per accedir a les Corts Valencianes també complica més encara la participació democràtica. Per tot això, la Gestora Electoral del partit, reunida el 23 de març a Castelló, ha decidit per unanimitat centrar tots els esforços materials i humans de la nostra organització en acometre amb les màximes garantíes possibles les eleccions municipals i europees de 26 de maig. Amb tot, el Consell Polític del partit validarà dit posicionament el pròxim 7 d’abril a la ciutat de València.

 

El projecte de Demòcrates Valencians és una aposta política moderada i de trellat, configurant-se des de la confluència de les diferents sensibilitats dels valencianisme constructiu, amb l’objectiu de les eleccions valencianes de 2023 com a punta de llança en la consolidació del nostre discurs al llarg de tot el territori. Però com a municipalistes convençuts, començarem a expandre la nostra opció política en les eleccions municipals de maig. Valencianisme i centrisme són les nostres banderes, començant des de les comarques per arribar a tota la Comunitat Valenciana.

 

Ja fa temps que des de DV hem intentat convergir a les diferents opcions que es reclamen valencianistes per aunar esforços i voluntats i poder unir al valencianisme polític de cara a este calendari electoral que ens ha sobrevingut. Però no hem segut capaços d’aconseguir-ho. El Poble Valencià es mereix davant l’actual conjuntura política a Espanya i Europa un valencianisme unit i fort, però el tacticisme d’uns i el personalisme d’altres encara ho fa impossible. En Demòcrates hem apostat i apostarem per això, des de la generositat i el convenciment que és allò que necessita la nostra terra i la seua gent.

La nostra maquinària electoral continúa en marxa i amb més il·lusió que mai. L’objectiu del mig centenar de candidatures municipals el tenim a l’abast, més encara amb les recents creacions de les agrupacions demòcrates de L’Olleria (Vall d’Albaida) i Torreblanca (La Plana Alta). A més, el llançament del nostre candidat a l’alcaldía de Castelló Roger Mira està assolint día rere día més recolzament i ganes d’implicar-se amb el nou projecte polític valencià que representa Demòcrates Valencians, el partit de tota la Comunitat Valenciana. Autogovern, consens i trellat, eixe és el nostre oferiment a tots els ciutadans d’esta terra.