Demòcrates Valencians conforma el seu comité de campanya per a les eleccions de 2019

Demòcrates Valencians conforma el seu comité de campanya per a les eleccions de 2019

Aquest cap de setmana a Pego (La Marina Alta), Demòcrates Valencians hem celebrat el nostre Consell Polític. La força centrista valencianista ha conformat la Gestora Electoral de cara a les eleccions valencianes de 2019.

Abert Sarrió (València) serà el secretari general, acompanyat per Alicia Siscar (Pego) com a sotssecretària. El nou president i portaveu del Consell Polític, el màxim òrgan de representació del partit entre congressos, serà Roger Mira (Castelló).

L’executiva es completa amb Lluís Bertomeu (València) com a secretari d’organització i Blai Vañó (Bocairent) com a responsable de gestió i finances. El secretari de relacions institucionals serà Alfred García-Petit (Castelló), el responsable de comunicació Josep Otero (Alacant) i el coordinador d’idees i programes Miquel Juraco (València). Completa la nova executiva electoral Carles Valenzuela (L’Alcúdia) com a secretari sectorial de joventut.

En aquest acte han actuat com a amfitrions Ciudadanos de Pego, el partit que representa a DV en aquest municipi. En el Consell Polític están representats els diferents col·lectius del partit demòcrata a les comarques de la Marina Alta, La Marina Baixa, La Plana Alta, el Baix Maestrat, Horta Nord, Horta Sud, La Vall d’Albaida, La Costera, La Ribera Alta, el Camp de Túria o l’Alacantí.

A la fi del pròxim mes de gener es presentarà públicament el col·lectiu de la ciutat de Castelló, celebrant-se allí el següent Consell Polític on s’adoptarà la carta ideològica i doctrinal de Demòcrates Valencians per a concórrer a les pròximes eleccions europees, autonòmiques i municipals de maig de 2019.