Demòcrates incorpora al catarrogí Natxo Temiño, històric militant d’Unió Valenciana, com a secretari de l’Horta Sud

Demòcrates incorpora al catarrogí Natxo Temiño, històric militant d’Unió Valenciana, com a secretari de l’Horta Sud

Demòcrates Valencians (DV) nomenarà Natxo Temiño secretari comarcal del partit en l’Horta Sud. Temiño va ser membre del Consell Nacional d’Unió Valenciana

Amb la creació de la secretaria de l’Horta Sud el partit preveu donar a conéixer nous col·lectius i incorporacions en les principals ciutats de la zona. Segons manifesta el portaveu del partit, Sandre Llopis de Pau, “Catarroja serà el punt des d’on començarem a fer propostes i sumar persones i col·lectius a Demòcrates”.

En este sentit des de Demòcrates ja s’han realitzat diverses propostes, i fins i tot preguntes al Consell, en matèries com el transport metropolità, la implantació de la fibra òptica en tots els polígons industrials de la comarca, la neteja del llit del Barranc de Xiva, la protecció del patrimoni històric o la petició de retirada del radars fotorrojos que hi ha instal·lats en vàries localitats.

Per la seua part, Temiño ha manifestat que “l’Àrea Metropolitana de València, i en especial la zona sud i oest, tenen problemàtiques en comú que hem de treballar des de ja per a connectar tots els pobles i la ciutat de València i deixar de viure d’esquenes els uns als altres en qüestions com, per exemple, el transport”.