Demòcrates Valencians mostra el seu suport a Aldaia i Alaquàs i exigix l’arribada del Metro

Demòcrates Valencians mostra el seu suport a Aldaia i Alaquàs i exigix l’arribada del Metro

Demòcrates Valencians (DV) mostra el seu suport als ajuntaments d’Aldaia i Alaquàs pel que fa a la petició d’arribada del Metro als dos municipis. La formació valencianista recorda que estes dos ciutats, amb un total de 62.000 habitants, són dos nuclis importantíssims en l’anell metropolità de la ciutat de València.

El partit se posiciona d’esta manera amb les reivindicacions de la Plataforma per el Transport Públic de l’Horta Sud i recorda que la Generalitat guarda en un calaix un pla estratègic que contemplava la connexió amb metro i tramvia de ciutats com Aldaia, Alaquàs, Quart de Poblet o Xirivella i de tota la zona de la subcomarca de l’Horta-Albufera en pobles com Alfafar, Sedaví, Catarroja, Massanassa i Albal.

“No pot ser que l’àrea metropolitana que compta amb més de 600.000 habitants, visca completament desconnectada amb transport públic de la ciutat de València. Hem de començar a pensar en València com un tot, mirant també per totes les persones que viuen en l’Horta i que fan gran part de la seua vida en València i viceversa”, afirma el portaveu de Demòcrates, Sandre Llopis de Pau.

Recentment el partit va registrar una pregunta al Consell en la que demanava informació sobre l’extensió de la xarxa de Metro en la comarca de l’Horta. La contestació de la Conselleria, segons ha fet públic DV, el govern valencià esperarà a l’Aprovació del Pla de Mobilitat Sostenible per a vore si cal ampliar la xarxa de Metro.

Demòcrates Valencians ha destacat la urgència de connectar la zona de l’Horta Sud-Pla de Quart amb València donat que actualment només un tren de rodalies i un autobús donen un servici mínim a una població de grans dimensions com és la que se concentra en l’eix Aldaia-Alaquàs.

Frontera de l’Ajuntament d’Alaquàs