Demòcrates Valencians celebra el seu Consell Polític en Catarroja

Demòcrates Valencians celebra el seu Consell Polític en Catarroja

Demòcrates Valencians (DV) va celebrar el seu Consell Polític en la localitat de Catarroja aprofitant el recent nomenament de Natxo Temiño com a responsable comarcal del partit en l’Horta Sud.

D’esta manera els valencianistes han volgut reforçar la seua presència en la comarca de l’Horta, una zona que consideren  clau per al creixement del partit. Així, amb la presència de regidors de DV en municipis com Teulada, el Poble Nou de Benitatxell, Sueca, Cerdà o Pego, se va celebrar una cita que ha servit per a donar impuls a la precampanya electoral que començarà en els pròxims mesos.

En paraules del portaveu de Demòcrates, Sandre Llopis de Pau “Catarroja serà la punta de llança des d’on començarem a expandir-nos cap a ciutats com Torrent, Paterna, Aldaia o Alfafar”. “La nostra intenció és presentar candidatures en la pràctica totalitat de la comarca i fer que DV siga la clau de la governabilitat en totes elles”, ha matisat el portaveu demòcrata.

Al Consell Polític varen acudir afiliats de tota la Comunitat Valenciana i, amb les seues aportacions, la formació política comença a construir un programa electoral que, segons avancen els dirigents valencianistes, “atendrà totes les problemàtiques de les comarques i pobles de la geografia valenciana”.