Demòcrates demana plantar arbres en la mitjana de l’Avinguda Ausiàs March de València

Demòcrates demana plantar arbres en la mitjana de l’Avinguda Ausiàs March de València

Demòcrates Valencians (DV) proposa reverdir l’Avinguda Ausiàs March de València plantant arbres en la mitjana que separa els dos sentits de l’avinguda. La formació valencianista considera que esta via és una de les principals cares que oferix la ciutat a propis i visitants que accedixen pel sud i que necessita una llavada de cara.

El partit destaca que, especialment en el tram de l’avinguda que va des de la intersecció des del Camí Vell de Sant Lluís fins a la Plaça de Manuel Sanchis Guarner, existix una mitjana ampla on actualment només hi ha gespa i en la que se podrien plantar perfectament arbres que ajudaren a la millora paisatgística i ambiental de la zona.

Igualment, en la part de l’avinguda on la mitjana d’estreta, Demòcrates proposa estudiar la possibilitat de que les mitjanes que separen les vies de servici de l’avinguda, i que donen accés als carrers perpendiculars, tinguen també arbres i plantes de manera similar a les que existixen en l’Avinguda del Cid.

L’objectiu de Demòcrates Valencians és el d’eliminar la sensació d’avinguda autopista que existix en Ausiàs March, fer més amable esta artèria de la ciutat i aconseguir una ciutat més verda que compense més CO2 i ajude a combatre el canvi climàtic.