Demòcrates demana un pla urgent de desratització en els parcs de València

Demòcrates demana un pla urgent de desratització en els parcs de València

El col·lectiu local de Demòcrates en la ciutat de València demana un pla urgent per a lluitar contra l’ingent quantitat de rates que plaguen els parcs i zones verdes de la ciutat. Segons denuncia el partit valencianista en diversos punts de la geografia urbana s’ha detectat presencia de rates fins i tot a plena llum del dia.

DV constata la presencia d’estos roedors en zones com el Parc del Parterre, el polideportiu de Tres Creus, alguns parcs del Barri de Ciutat Fallera o en la zona enjardinada dels voltants de la Biblioteca Gregori Maians del Campus de Tarongers de la Universitat.

Front a esta situació Demòcrates demana un pla urgent que elimine el major número d’estos animals dels parcs i espais verds de la ciutat i que se destinen els mitjans personals i econòmics necessaris especialment ara que, amb l’arribada de l’estiu, també proliferen altra classe de plagues.

“No és només una qüestió visual sinó que estem parlant de salut i seguretat de totes les persones que vivim i fem ús dels espais públics de la ciutat de València”, ha assegurat el portaveu de DemòcratesValencians (DV), Sandre Llopis de Pau.