Demòcrates demana un pla urgent de desratització en els parcs de València

El col·lectiu local de Demòcrates en la ciutat de València demana un pla urgent per a lluitar contra l’ingent quantitat de rates que plaguen els parcs i zones verdes de la ciutat. Segons denuncia el partit valencianista en diversos punts de la geografia urbana s’ha detectat presencia de rates fins i tot a plena llum del dia.

DV constata la presencia d’estos roedors en zones com el Parc del Parterre, el polideportiu de Tres Creus, alguns parcs del Barri de Ciutat Fallera o en la zona enjardinada dels voltants de la Biblioteca Gregori Maians del Campus de Tarongers de la Universitat.

Front a esta situació Demòcrates demana un pla urgent que elimine el major número d’estos animals dels parcs i espais verds de la ciutat i que se destinen els mitjans personals i econòmics necessaris especialment ara que, amb l’arribada de l’estiu, també proliferen altra classe de plagues.

“No és només una qüestió visual sinó que estem parlant de salut i seguretat de totes les persones que vivim i fem ús dels espais públics de la ciutat de València”, ha assegurat el portaveu de DemòcratesValencians (DV), Sandre Llopis de Pau.