Demòcrates demana retirar un collar a l’escultura de Sant Tomàs de València

Demòcrates demana retirar un collar a l’escultura de Sant Tomàs de València

Demòcrates Valencians (DV) demana a l’Ajuntament de València que retire un collar que se li va penjar fa setmanes a l’escultura de Sant Tomàs de Vilanova de en el pont de la Trinitat sobre el llit vell del Túria.

Segons denuncia el partit, esta obra arquitectònica feta per l’artista Ponzanelli, i que data del segle XVII-XVIII, mereix una especial protecció i vigilància per part de les autoritats municipals. DV recorda que en l’entorn del riu ja s’han produït altres atacs contra el patrimoni com les pintades sobre les Torres de Serrans, les dels monuments del Pont de Fusta o en el foc les Torres de Quart.

Per al col·lectiu de Demòcrates en la ciutat de València, tot atac al patrimoni ens empobrix com a societat i ens resta qualitat al conjunt històric i artístic de la ciutat.