Demòcrates Valencians s’adherix a la concentració per a salvar el Metropol

Demòcrates Valencians s’adherix a la concentració per a salvar el Metropol

Demòcrates Valencians (DV) anuncia la seua adhesió a la concentració per a salvar l’edifici de l’antic Cinema Metropol de la ciutat de València.

Per al partit valencianista el del Metropol és un edifici de vital importància per al patrimoni de la ciutat i per a l’arquitectura moderna valenciana, per això s’oposa al seu enderrocament. Demòcraters demana protegir l’obra de l’arquitecte Javier Goerlich per la qual han passat artistes, de tots els gèneres, de tan important dimensió com Miguel Hernández o Orson Welles.

DV es posiciona al costat de les entitats culturals i associatives i de la Fundació Goerlich per a tractar d’impedir la demolició prevista autoritzada per la regidoria de desenrotllament urbà que dirigix el socialista Vicent Sarrià.

Demòcrates fa una crida al Govern de la Nau per a que reconsidere la seua posició i portegisca este singular espai. Evitar que passe amb el Metropol el que va passar fa anys amb altres edificis com el Camp Universitari d’Esports  que hi havia junt al passeig de la mar o la més antiga Fira de Mostres és l’objectiu de la formació política. Així, Demòcrates aposta decididament per esta protecció i anuncia que se sumarà a totes les iniciatives ciutadanes i polítiques que apareguen per a salvar el Metropol.

Façana del Cinema Metropol