Demòcrates denuncia que PP i Cs deixen a l’Horta sense ajudes al transport metropolità

Demòcrates denuncia que PP i Cs deixen a l’Horta sense ajudes al transport metropolità

Demòcrates Valencians (DV) critica a PP i Ciudadanos per deixar a València i la seua àrea metropolitana sense ajudes al transport públic metropolità. El partit recorda que altres ciutats com Madrid, Barcelona o les Illes Canàries sí que rebran estes ajudes per a ampliar els servicis d’autobusos i metros.

“Rebre inversions en transport metropolità vol dir que podríem ampliar la xarxa de metro per a que arribe a més pobles o per a que funcione durant les nits del cap de setmana”, ha assegurat el portaveu demòcrata Sandre Llopis de Pau.

El partit valencianista mostra el seu suport als alcaldes de l’Horta i de les comarques del Camp de Túria i Camp de Morvedre que, de la mà de l’Autoritat de Transport de València, se manifestaran en Madrid per a reclamar al ministre Montoro que reconsidere la seua postura i incloga a València en esta part dels Pressupostos Generals de l’Estat.

“Amb una aportació de 38 milions d’euros podríem solucionar de manera molt important este problema”, recorda Llopis de Pau. Així mateix, cal recordar que Demòcrates ja va preguntar al Consell per la posada en marxa del metro lleuger en l’Horta Sud, un projecte paralitzat des de 2010 i que ja comptava amb diversos informes favorables per al seu inici.

“No podem continuar un minut més sense un partit que defenga els interessos dels valencians en Madrid. No és una qüestió d’egoisme sinó de trellat i justícia. Si arribem a Madrid negociarem i forçarem al govern per a que deixe de discriminar als valencians en matèria d’inversions”, ha matisat també el portaveu de DV.