Demòcrates demana espais per a partits extraparlamentaris en els informatius d’Àpunt

Demòcrates demana espais per a partits extraparlamentaris en els informatius d’Àpunt

Demòcrates Valencians (DV) demana que els espais informatius d’Àpunt donen veu també als partits extraparlamentaris. El partit valencianista proposa que tant els butlletins de televisió com de ràdio contemplen espai per als partits polític que, tot i no tindre representació en Les Corts, realitzen un tasca política en ajuntaments i mancomunitats. El partit ha registrat una pregunta en Les Corts per a saber quines actuacions durà a terme el Consell per a garantir la pluralitat de la nova televisió pública.

“És l’hora de que el Govern del Botànic demostre, amb fets, que realment creu en la pluralitat i que vol fer una tele per a tots”, afirma el portaveu de DV, Sandre Llopis de Pau.

En este sentit, Demòcrates Valencians (DV) recorda que en les passades eleccions autonòmiques de 2015 un total de 216.000 votants valencians, més d’un 8% del total, optaren per partits que no varen obtindre representació però que igualment mereixen ser escoltats.

Llopis de Pau ha recordat que “ja que el Govern del Botànic no ha sigut capaç d’obrir a temps el debat per a reformar la Llei Electoral Valenciana hauria de demostrar al menys interés en que tots els partits pogueren tindre veu en la televisió de tots”.

DV considera clau per a una democràcia sana i plural que els mitjans de comunicació públics present atenció proporcional i objectiva a tots els partits que realitzen propostes i que tenen activitat en l’àmbit polític valencià.

“Molts partits estem treballant des dels ajuntaments i mancomunitats per a aportar benestar al conjunt de la societat i mereixem ser escoltats com els altres”, ha matisat el portaveu demòcrata Llopis de Pau.