Demòcrates denuncia passivitat de Ribó per a combatre la venda il·legal en els carrers del centre

Demòcrates denuncia passivitat de Ribó per a combatre la venda il·legal en els carrers del centre

Demòcrates Valencians (DV) denuncia la passivitat amb la que el govern de l’Ajuntament de València, encapçalat per l’alcalde Joan Ribó, afronta el problema de la venda il·legal de productes falsificats a peu de carrer. Segons denuncia DV el problema està fortament arrelat en el centre de la ciutat, en vies com el Carrer de Ribera, Russafa o en la Plaça de la Reina.

El partit denuncia que els anomenats manters no només oferixen un producte que no paga impostos ni complix mesures de seguretat, sinó que també ocupa un espai públic ja de per si abarrotat que hauria de ser per als nombrosos vianants que transiten estos carrers.

Demòcrates denuncia que la passivitat de l’Ajuntament, sense donar ordre explícita a la Policia Local de perseguir estos delictes, afecta als comerciants de la zona que sí complixen amb les seues obligacions fiscals i que oferixen seguretat laboral als treballadors, seguretat als consumidors i garanties en cas de producte defectuós o altres problemes.

Per al partit valencianista urgix actuar i perseguir esta venda que, lluny de ser itinerant, cada vegada està més arrelada en diferents punts de la ciutat. DV alerta de que si no se posa remei ara, la ciutat de València pot vore com augmenta esta classe de venda i s’arriba a punts de conflicte amb els venedors com ha passat en ciutats com Madrid o Barcelona.