Demòcrates qüestiona la continuïtat de la direcció de la Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana

Demòcrates qüestiona la continuïtat de la direcció de la Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana

Demòcrates Valencians (DV) registrarà una pregunta en Les Corts Valencianes dirigida a la Conselleria d’Esports que dirigix Vicent Marzà. L’escrit que presentarà Demòcrates pretén saber quines actuacions va a portar avant el departament autonòmic d’esports mentre duren les investigacions judicials a Real Federació Espanyola de Twaekwondo on està present, i també investigat, el president de la Federació Valenciana d’este esport.  .

D’esta manera el partit dóna suport a les reclamacions i preguntes que ja s’han fet des de fa mesos per part de diversos clubs, per a saber si la Conselleria té intenció de nomenar una nova direcció de la Federació, de manera interina, mentre dura la investigació judicial.

En paraules del portaveu de DV, Sandre Llopis de Pau, “volem saber si el departament de Marzà va a prolongar durant molt més temps esta situació en la que està en entredit la honorabilitat de la direcció de la Federació”. Igualment, el portaveu demòcrata ha afirmat que, “si el departament d’esports decidix apartar a l’actual direcció ens pareixeria el més convenient, i des de DV els farem costat”, ha matisat Llopis de Pau.

En el mateix sentit, el partit ha criticat la tardança en contestar a la petició de reunió que varen fer ja fa mesos des de diversos clubs de la Comunitat Valenciana.