Demòcrates Valencians dóna suport a l’ex regidor de Torrent Sento Beguer

Demòcrates Valencians dóna suport a l’ex regidor de Torrent Sento Beguer

Demòcrates Valencians (DV) ha mostrat el seu suport a Sento Beguer, ex regidor de Compromís en Torrent. El partit valencianista felicita públicament a Sento després de la sentència judicial on se reconeix que els òrgans del Bloc (Compromís) varen vulnerar els seus drets com a afiliat al impedir-li participar en les primàries de les eleccions municipals del passat 2015.

Des de Demòcrates Valencians se recorda que l’actuació de Compromís, després de conèixer esta sentència, és antidemocràtica i del tot contraria al que deuria ser un partit que defén la regeneració de la política i de la vida pública.

Així mateix, a més de reconéixer el bon treball de Beguer al front del grup municipal durant els anys que va ser regidor, DV ha instat als actuals regidors de Compromís, Pau Alabajos i Víctor Medina, a posar a disposició del partit els seus càrrecs en l’Ajuntament.

En paraules del portaveu de Demòcrates, Sandre Llopis de Pau, “ens alegra esta sentència perquè suposa un reconeixement a la honorabilitat d’una persona íntegra i valencianista com és Sento Beguer”.

Sento Beguer, històric regidor valencianista de Torrent