Demòcrates Valencians demana la protecció del cinema Metropol

Demòcrates Valencians demana la protecció del cinema Metropol

Demòcrates Valencians (DV) demana la protecció del Cinema Metropol de València, un edifici que el partit considera de vital importància per al patrimoni de la ciutat i per a l’arquitectura moderna valenciana.

El partit valencianista demana protegir l’obra de l’arquitecte Javier Goerlich per la qual han passat artistes, de tots els gèneres, de tan important dimensió com Miguel Hernández o Orson Welles.

“El patrimoni arquitectònic de la ciutat és tan important com el natural o l’artístic, i per això entenem que la singularitat i la història que representen el Metropol mereixen protecció institucional”, assegura el secretari general de Demòcrates en València, Albert Sarrió.

D’esta manera el partit es posiciona al costat de les entitats culturals i associatives i de la Fundació Goerlich per a tractar d’impedir la demolició prevista autoritzada per la regidoria de desenrotllament urbà que dirigix el socialiste Vicent Sarrià.

DV fa una crida al Govern de la Nau per a que reconsidere la seua posició i portegisca este singular espai. “Volem evitar que passe amb el Metropol el que va passar fa anys amb altres edificis com el Camp Universitari d’Esports  que hi havia junt al passeig de la mar o la més antiga Fira de Mostres”. Demòcrates aposta decididament per esta protecció i anuncia que se sumarà a totes les iniciatives ciutadanes i polítiques que apareguen per a salvar el Metropol.

Façana del Cinema Metropol