Demòcrates Valencians demana recuperar el festival de catxerulos de la Malva-rosa

Demòcrates Valencians demana recuperar el festival de catxerulos de la Malva-rosa

Demòcrates Valencians (DV) demana a l’equip de govern de València, a l’alcalde Joan Ribó i al regidor de Festes, Pere Fuset, que intervinguen per a evitar que València perda la capitalitat del festival de catxerulos que, des de fa més de 20 anys, ve celebrant-se en la platja de la Malva-rosa.

El partit valencianista recorda que este esdeveniment comportava que 60.000 persones visitaren València i suposava un important ingrés per al comerç de la zona i una cita cultural i d’oci per a majors i menuts. Amb la pèrdua d’este festival, asseguren des de DV, València queda un poc més desdibuixada del mapa. “L’alcalde Ribó i el regidor Pere Fuset han d’explicar quin és el model d’oci i cultural que volen per a València i cuidar allò que ja tenim i que ens fa únics”, ha explicat el secretari general de DV, Albert Sarrió.
D’esta manera, des de Demòcrates, s’insta al tripartit local a trobar una partida dels Pressupostos Municipals per a que el pròxim any la ciutat continua acollint este festival que ens aporta visitants, cultura i que suposa una alternativa cultural per a molts veïns en uns dies de descans com és la setmana de Pasqua.

“Estem deixant perdre una festa que ens connecta amb la tradició, la cultura i l’oci responsable. València no s’entén en Pasqua sense el catxerulo, la mona i la mar”, ha matisat Sarrió.