Demòcrates Valencians demana publicar el cost del manteniment dels edificis públics de València

Demòcrates Valencians demana publicar el cost del manteniment dels edificis públics de València

Demòcrates Valencians (DV) proposa a l’equip de govern de l’Ajuntament de Valencià que detalle de manera pública i visible el cost que té mantindre els edificis públics de la ciutat. L’objectiu del partit valencianista és el de fer partícips als ciutadans, a banda de responsabilitzar i conscienciar al voltant del que costa mantindre el patrimoni municipal de tots.

La proposta, feta després de conéixer que l’Ajuntament té béns immobles per valor de més de 3000 milions d’euros, vol que es publique en el portal web de l’Ajuntament el cost de tot el manteniment d’estos edificis, tant de la neteja, de la llum, del personal i de les reparacions previstes. Amb esta mesura, afirmen des de DV, es guanya en coresponsabilitat de la ciutadania i es consciencia sobre el valor i el cost real dels edificis que totes les persones utilitzen.

La publicació d’estes dades, segons demana DV, hauria de ser clara, senzilla i accessible per a totes les persones. Igualment se demana estudiar la possibilitat d’instal·lar cartells informatius i indicatius d’estos costos en totes les instal·lacions municipals.

Així mateix, Demòcrates remarca que esta proposta milloraria els indicadors de transparència i bon govern de València, un punt clau on el partit assegura que cal seguir treballant. La proposta se fonamenta en un objectiu vital del partit com és el de millorar en democràcia i participació.

Ajuntament de València