Demòcrates demana la neteja del llit vell del Túria en la zona de Nazaret i la Ciutat de les Arts

Demòcrates demana la neteja del llit vell del Túria en la zona de Nazaret i la Ciutat de les Arts

Demòcrates Valencians (DV) demana a l’equip de govern de l’Ajuntament de València, i a l’alcalde Joan Ribó, la neteja de l’últim tram de l’antic llit del Túria, des de la zona de l’Assut de l’Or i al seu pas per la zona de la Ciutat de les Arts i les Ciències i del Barri de Natzaret. Per al partit valencianista és necessària una actuació urgent per a evitar que incendis, com el que se va viure ahir diumenge en els voltants de l’Àgora, se tornen a repetir.

El secretari general de Demòcrates en València, Albert Sarrió, ha afirmat que, “cal netejar esta part del riu per a evitar plagues i incendis. La proliferació de canyes i aigües estancades és visible des de molts punts de les vivendes dels veïns de Natzaret i del Passeig de l’Albereda”.

DV recorda la promesa de l’alcalde Ribó de posar en marxa la connexió d’esta part del riu mitjançant un gran parc que uniria el barri de Natzaret amb l’altra banda del Túria, una obra que a dia de hui ni tan sols està projectada. Sarrió afirma que “la integració d’esta part de la ciutat, els poblats marítims i la zona del Port, és una assignatura pendent de l’Ajuntament de València des de fa massa anys”. En este sentit, des del partit s’ha valorat la possibilitat d’obrir un nou tram del riu a l’ús del públic.

El partit incorporarà al seu programa electoral diverses actuacions en esta matèria, totes elles encaminades a millorar l’entorn dels barris de València, augmentar les zones verdes i a connectar la zona del Port de València ja que, segons denuncia DV, actualment és una zona desaprofitada i d’esquenes al conjunt de la ciutat.