Demòcrates Valencians demana un pla de xoc contra la venda il·legal en Falles

Demòcrates Valencians (DV) es va reunir ahir amb Rafael Torres, president de l’Associació de Comerciants del Centre Històric de València. Després de la reunió, el partit ha mostrat el seu suport a les reivindicacions dels comercials.

El partit valencianista ha recordat que durant les Falles es produïx un autèntic descontrol pel que fa a la instal·lació de llocs il·legals de venda de productes, menjar i beguda. Per a combatre-ho, Demòcrates Valencians proposa un pla de xoc que perseguisca estes pràctiques, que poden arribar a ser perilloses per a la població, destinant més recursos tècnics i humans a la Policia Local.

Així mateix, des de DV han mostrat el seu suport als comerciants que reclamen que es respecte la visibilitat dels seus negocis. El partit demana, de la mateixa manera que ho ve fent l’associació de comerciants, que no es bloquegen accessos de tendes i empreses i que no es tapen amb altres llocs de venda els seus aparadors.

En paraules del president de DV a València, Albert Sarrió, “hem de fer compatible la celebració de les Falles amb la vida quotidiana de les persones que viuen i treballen en la ciutat”. “Si es treballa conjuntament es pot arribar a aconseguir que l’enorme flux de visitants que ens arriba estos dies s’enamore, també, del nostre comerç local”.