Demòcrates pregunta si cal demanar la independència per a que s’invertisca el que correspon en Castelló

Demòcrates pregunta si cal demanar la independència per a que s’invertisca el que correspon en Castelló

Demòcrates Valencians (DV) ha lamentat les dades conegudes, a través de la patronal de la construcció Seopan, sobre les escasses inversions de la Generalitat Valenciana i el Govern d’Espanya en les comarques del nord i dels voltants de Castelló.

Irònicament el secretari general del partit, Roger Mira, s’ha preguntat si cal demanar la independència de Castelló per a que s’invertisca en elles per part dels diferents governs implicats. En este sentit, des de Demòcrates Valencians se recorda que el Ministeri de Foment invertix en la zona de Castelló quasi un 50% menys que la mitjana espanyola.

En el mateix sentit, DV critica que front a la desídia del Govern de Rajoy no hi haja una resposta per part del govern valencià. El partit posa com a exemples l’escletxa que ha patit un centre de salut de la Vall d’Uixó, que esperava la reforma de la Conselleria o  la no ampliació de la CV fins a Tarragona i des de la Jana com a casos de “flagrant abandó per part del govern de Madrid i del propi valencià”.

“Tenim un AVE que no és un tren d’alta velocitat, unes rodalies que tarden i s’avarien amb facilitat i uns trens de mitja distància que molts dies van plens en parades com Vinaròs. Instem al Consell a acabar amb les discriminacions entre valencians i a invertir el que realment cal en tots els pobles i comarques”, afirma Mira. En el mateix sentit, el portaveu valencianista insta al bipartit de la Generalitat a “retallar d’on sobra per a invertir on falta”.