Demòcrates demana a Rajoy deixar de vendre fum i reclama l’ampliació de la CV10 fins a Tarragona

Demòcrates demana a Rajoy deixar de vendre fum i reclama l’ampliació de la CV10 fins a Tarragona

Demòcrates Valencians (DV) demana al Ministeri de Foment que fixe una data concreta, sense més dilacions, per a que connectar la carretera CV10 des de la Jana fins a Tarragona. Demòcrates recorda que, des del 2014 el tram que va des de la Jana fins als pobles de la veïna Tarragona ni tan sols s’ha licitat el projecte.

Per al partit, tal i com recorda el seu portaveu Sandre Llopis de Pau, “el Ministeri de Foment sotmet a un abandó sistemàtic als pobles del Maestrat. No tenen uns trens de rodalia dignes, l’alta velocitat no és real, i ni tan sols per carretera se poden connectar amb ciutats importants com Tarragona o Castelló de manera ràpida, segura i còmoda”.

El col·lectiu de treball de DV en la comarca recorda que, ja fa anys que este projecte devia estar acabat i que és prioritari connectar totes les poblacions del nord per a evitar el seu despoblament i per a millorar les relacions personals i econòmiques de les persones que viuen a cavall entre les comarques valencianes del nord i les catalanes del sud.

Cal destacar que Demòcrates Valencians ha reclamar en diverses ocasions millores en els trens de la zona, l’ample adequat per als combois d’alta velocitat i l’adequació dels sistemes de seguretat dels mateixos.

En este sentit, des de DV s’ha criticat que el govern del PP no invertisca el que cal en estes terres i que els diputats de partits com Compromís no siguen capaços d’arrancar una partida pressupostaria a Rajoy per a solucionar una qüestió com la de la CV 10 que és perfectament viable i només cal matisar la inversió econòmica.