Demòcrates Valencians demana la reparació de la mitjana de l’Avinguda Cardenal Benlloch

Demòcrates Valencians demana la reparació de la mitjana de l’Avinguda Cardenal Benlloch

Demòcrates Valencians (DV) demana la reparació i reforma de la mitjana que separa les calçades de l’Avinguda Cardenal Benlloc de la ciutat de València. Segons denuncia el partit, la zona que actualment separa les dos vies se troba fortament desgastada, amb arbres sense podar, sense espai per a créixer i durant molts metres sense cap tipus de jardineria.

El partit assegura que falten arbres i que l’actual inexistència de mitjana suposa un perill en casos d’eixides de via dels conductors, a més de suposar una mala imatge d’una de les avingudes més importants de la zona i del Barri de l’Amistat en el Districte d’Algirós.

D’esta manera, Demòcrates ha demanat que se canvien els actuals arbres per altra classe de jardineria o arbre de menors dimensions ja que l’espècie d’arbre que actualment sobreviu en alguns trams necessita més espai per a poder créixer adequadament. Una possible solució, apunten des de DV, seria la d’instal·lar arbustos similars als de l’Avinguda Peris i Valero o la de Serreria i algun arbre més xicotet i de fàcil creixement.

El partit destaca que l’actual inexistència de mitjana suposa una situació de perill ja que, segons destaquen des del seu grup de treball en València, la existència d’esta barrera minimitzaria l’impacte de vehicles en cas de possibles accidents o eixides de vies. Igualment, DV destaca l’impacte visual negatiu que genera actualment esta via d’entrada i eixida a València.

Asfalt fonoabsorbent

En el mateix sentit, Demòcrates Valencians ha demanat estudiar la possibilitat de renovar el paviment i instal·lar asfalt fonoabsorbent  en una de les avingudes que més trànsit suporta de tota la capital.