Demòcrates Valencians entrega un informe a Ribó amb més de 90 punts crítics en Ciutat Vella

Demòcrates Valencians entrega un informe a Ribó amb més de 90 punts crítics en Ciutat Vella

Demòcrates Valencians (DV) ha presentat per registre d’entrada un informe amb més de 90 fotografies que mostren punts crítics i deficiències del districte de Ciutat Vella, i especialment del barri del Carme, uns carrers que segons denuncia el partit valencianista, es troben en un estat d’abandó creixent degut a la poca atenció que li presta el govern de Ribó.
D’esta manera, des de Demòcrates Valencians s’espera que l’Ajuntament actue d’urgència en places i carrers que, afirmen, estan cada dia més plenes de pintades i amb el mobiliari urbà més vell i sense manteniment.

DV ha denunciat que edificis com el Mercat de Mossén Sorell o el Palau de Raga presenten pintades en parets i portes, així com l’únic parc infantil situat enfront del citat mercat, que patix de pintades i falta de neteja. Igualment, la formació política ha trobat contenidors de fem sense tapa, macetes sense arbustos, arbres tallats, parcs canins sense porta i moltes senyals tapades amb
adhesius i grafits.

Un pla contra el vandalisme

D’esta manera, Demòcrates urgix al tripartit que governa la ciutat a donar un important llavat de cara al barri, a augmentar la vigilància durant les nits, a reparar tot aquell mobiliari urbà i paviment desgastat o danyat i a encetar un pla de xoc contra els grafits en edificis públics i privats. Els denunciants recorden que Ciutat Vella, i molt especialment el barri del Carme, són un dels principals espills i emblemes de València i que no pot quedar abandonat per la desídia de Compromís, PSPV i Podem.