Demòcrates Valencians exigix explicacions a Medi Ambient pels abocaments en Xixona

Demòcrates Valencians exigix explicacions a Medi Ambient pels abocaments en Xixona

Demòcrates Valencians (DV) ha formulat una pregunta per escrit al Consell per a sol·licitar informació sobre l’abocament de tones de residus acaben sepultats en l’abocador de Pedra Nega del municipi de Xixona.

Per a Demòcrates esta situació demostra el fracàs de les polítiques ambientals en matèria de residus que se duen a terme des del departament de la Conselleria que dirigix el secretari general Julià Álvaro, de Compromís. El partit valencianista demana a la Conselleria una explicació sobre perquè s’han sepultat milers de kilograms de fems sense tractar i classificar.

Des de Demòcrates Valencians se reclama una aposta decidida per la innovació en matèria ambiental i per començar a facilitar la creació de llocs de treball tendents a millorar el tractament dels residus que produïxen els pobles i ciutats. Així mateix, DV reclama a la Conselleria un pla real i eficient per a minimitzar la quantitat de residus que se generen cada dia i per a evitar, al mateix temps, que estos arriben als abocadors.

“No té trellat que un departament que se suposa verd i ecologista estiga tractant els residus de la pitjor manera possible, soterrant-los sense cap control ni precaució”, afirma el portaveu de Demòcrates, Sandre Llopis de Pau.