Demòcrates Valencians obri una petició en change.org per a demanar la dimissió de Camps

Demòcrates Valencians obri una petició en change.org per a demanar la dimissió de Camps

Demòcrates Valencians (DV) ha obert una petició en change.org per a demanar al Partit Popular (PP) i a la seua portaveu en Les Corts, Isabel Bonig, que reconsideren la conveniència de demanar la dimissió de l’ex president Francisco Camps del Consell Jurídic Consultiu, després d’haver-se sabut que el polític del PP seguia pagant amb diners públics dinars i articles de luxe. Cal destacar que la petició se dirigix també al propi Camps.

El partit valencianista recorda que sense el vot favorable del PP, les Corts no podran demanar la dimissió d’un ex president que, a més de tindre actuacions poc ètiques per carregar a l’erari públic dinars de luxe, està sent investigat per possible corrupció dins de la macro causa Gürtel, que investiga el probable finançament irregular del PP.
En eixe sentit, des de Demòcrates lamenten que el PP tinga intenció de frenar una la dimissió de Camps de l’únic càrrec públic que li queda bloquejant una acció que, en paraules del portaveu de DV, Sandre Llopis de Pau, “és de sentit comú i de respecte als valencians”.

Igualment, Llopis de Pau assegura que, “ja està bé de que els valencians paguem les capritxos i els luxes d’una classe política que no ens representa. Som un poble treballador, honrat i hem de mostrar el nostre rebuig més ferm a esta classe d’actituts”.