Cerdà canvia les bombetes dels fanals del centre del poble

Cerdà canvia les bombetes dels fanals del centre del poble

L’Ajuntament de Cerdà ha donat per conclosa la primera fase del pla local de renovació de l’enllumenat del municipi. Segons confirmen fonts municipals, es preveu poder canviar el cent per cent de les llums de Cerdà en un total de tres fases, guanyant en lluminositat i en eficiència energètica.

L’alcalde del municipi, José Luís Gijón, afirma que, “havíem arreplegat moltes queixes dels veïns a causa de la poca lluminositat dels anteriors fanals, i ara ja hem acabat amb la foscor en la zona antiga del poble, guanyant també en seguretat”.

Per a esta primera fase l’equip de govern, d’ACCEDE-Demòcrates Valencians, ha destinat aproximadament 23.000 euros d’una subvenció de la Diputació. L’alcalde assegura que “la potència en watts és la mateixa però el rendiment és 300 vegades superior”.

Gijón destaca que, “les llums que va instal·lar l’anterior equip de govern no il·luminaven prou, la qual cosa generava sensació d’inseguretat i era un perill per a conductors i vianants. Podemos dir que amb esta inversió estem acabant amb un dels problemes més importants del nostre poble”.