Demòcrates Valencians visita La Fira i Foguera de Canals

El nou partit valencianista Demòcrates Valencians assistirà el pròxim dissabte dia 13 a Canals amb la finalitat de visitar i conèixer amb més profunditat la Fira de la ciutat i la tradició de la monumental Foguera de Sant Antoni. Cal destacar que esta festa està declarada d’interés turístic de la Comunitat Valenciana.

Així, des del portaveu de Demòcrates, Sandre Llopis de Pau, el seu vicepresident Càndid Penalba, el secretari general Roger Mira i l’alcalde de la veïna Cerdà, José Luís Gijón, estaran acompanyats per l’alcalde de Canals, Ricardo Requena. Segons està previst, Requena farà un breu recorregut de benvinguda per als membres de Demòcrates i serà el seu amfitrió a l’hora d’explicar la història i la festa per excel·lència de la localitat.

D’esta manera, des de Demòcrates s’ha volgut posar en valor una tradició com és la Foguera de Canals, “una joia” en paraules del portaveu valencianista Sandre Llopis, que cal protegir i promocionar.

“Des de d’un partit com el nostre ens estimem totes les tradicions valencians perquè no està de més recordar que qui perd els orígens perd la identitat’”.