Demòcrates Valencians demana explicacions al PP de l’Horta Sud per la pròrroga dels fotorrojos

Demòcrates Valencians demana explicacions al PP de l’Horta Sud per la pròrroga dels fotorrojos

El partit polític Demòcrates Valencians (DV) ha demanat al PP de l’Horta Sud, i especialment a la expresidenta de la Mancomunitat i ex alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, que expliquen per què es va decidir instal·lar un sistema de radars en uns carrers amb tan baixa sinistralitat.

En el mateix sentit el partit reclama a la expresidenta de l’ens comarcal, responsable de la instal·lació dels radars al costat dels alcaldes de l’anterior legislatura, una explicació sobre la necessitat de prorrogar fins a 2019 un sistema que, per a DV, ja s’havia demostrat excessiu i clarament recaptatori.

Així mateix, els valencianistes recorden que varen ser molts els alcaldes que en el moment en què se’ls va oferir este sistema de radar es varen negar a instal·lar-ho. “Volem saber el motiu que va portar als alcaldes de Sedaví, Massanassa, Catarroja, Beniparrell i Picanya a introduir un sistema d’estes característiques que ha suposat un desemborsament econòmic enorme a moltes famílies”, afirma el portaveu demòcrata Sandre Llopis de Pau.

Finalment, des de DV critiquen als alcaldes que en el seu moment varen decidir instal·lar estos radars però no haver escomès altres obres menors tendents a assegurar la seguretat vial com pot ser el cas de passos de vianants sense repintar, senyals amb mala visibilitat o el no renovat de bandes reductores de velocitat.

“Posar multes és molt senzill, mantindre els carrers i avingudes en condicions òptimes de seguretat no tant. Ací és on s’hauria d’invertir i no tant en fotorrojos”, assegura el portaveu de Demòcrates, Llopis de Pau.

Demòcrates Valencians demana explicacions al PP de l’Horta Sud per la pròrroga dels fotorrojos