Demòcrates Valencians es reunix amb ASIVALCO en Fuente del Jarro

Demòcrates Valencians es reunix amb ASIVALCO en Fuente del Jarro

Demòcrates Valencians (DV) es va reunir el passat divendres amb els representants d’ASIVALCO, l’associació d’empresaris del Polígon Industrial Fuente del Jarro, situat en Paterna. La intenció del partit centrista és la de conéixer més i millor l’empresariat valencià i el teixit industrial per a poder ajudar-los a solucionar les carències que patixen.

A la reunió varen assistir el portaveu de Demòcrates Valencians, Sandre Llopis de Pau i el vicepresident del partit i president de la patronal textil ATEVAL en la Vall d’Albaida, Càndid Penalba. Pel costat empresarial varen estar presents Joanquín Ballester, gerent d’ASIVALCO, així com Diego Román i Santiago Salvador, de FEPEVAL.

Des de la formació política s’ha fet en diverses ocasions propostes per a la millora de les àrees industrials valencianes, des de l’extensió de la xarxa de fibra òptica a totes les zones, fins a l’alleujament fiscal que suporten les mercantils.

Les dos parts, tant ASIVALCO com Demòcrates Valencians, s’instaren a seguir treballant de manera conjunta per a canalitzar els dèficits que encara existixen en grans polígons como pot ser el cas de Fuente del Jarro i per a coordinar i treballar al voltant de la futura Llei de Gestió, Modernització i Promoció de les Àrees Industrials Valencianes.

Així mateix, el vicepresident de DV, Càndid Penalba, va afirmar que, “els polígons són un dels nostres principals motors econòmics. Des de Demòcrates ens comprometem a treballar per a que siguen més accessibles, segurs, competitius i per a que estiguen connectats, per totes les vies possibles, amb el món”.