Demòcrates Valencians dóna suport a les reivindicacions dels llauradors del Segura

Demòcrates Valencians dóna suport a les reivindicacions dels llauradors del Segura

Demòcrates Valencians (DV) ha mostrat el seu recolzament als llauradors valencians de la Conca del Segura, afectats per la sequera i per la falta de solucions per part del Govern de Madrid. El partit reclama al Ministeri d’Agricultura solucions permanents i definitives per als llauradors del sud de la Comunitat Valenciana.

DV denuncia que se seguix llançant aigua depurada al mar mentre hi ha camps i plantacions que estan patint greus problemes per a poder mantindré vius i rendibles els cultius.

El partit recorda que no és la primera vegada que les associacions de llauradors se plantegen la necessitat d’anar a Madrid a manifestar-se per a demanar aigua per als seus camps. En este sentit, la formació política lamenta els pegots  que, al seu entre, han aplicat els polítics de l’Estat en matèria hídrica per als valencians.

Demòcrates critica que, des de la derogació del Pla Hidrològic Nacional que va dur a terme el PSOE, no s’ha materialitzat cap política real i amb vistes de futur i duració per a les comarques valencianes.
D’esta manera DV mostra la seua simpatia a les associacions i a les comunitats de regants i els anima a continuar amb les seues reivindicacions per a aconseguir recursos hídrics per als nostres camps.