Demòcrates Valencians demana més psiquiatres per a les presons de Castelló

Demòcrates Valencians demana més psiquiatres per a les presons de Castelló

Demòcrates Valencians (DV) ha fet una crida a la consellera de sanitat, Carmen Montón, per a que se proveïsca dels suficients psiquiatres a les presons de Castelló i Albocàsser. Per als demòcrates la situació que pot provocar-se, després de l’anunci dels facultatius de deixar de prestar tots els servicis per falta de mitjans humans, és perillosa i imprudent.

Des de DV asseguren que la falta d’un especialista psiquiatre en els centres penitenciaris, que ja de per si és escassa, posa en perill la reinserció i adaptació de molts presos que poden acabar sent alliberats sense tindre totes les garanties necessàries de que han sigut rehabilitats.

Els col·lectius de treball del partit en les comarques de la Plana i el Maestrat han mostrat la seua preocupació per esta situació i demanen una reestructuració de l’àrea i un augment dels psiquiatres que atenen als ciutadans de totes les comarques de la zona.

Demòcrates Valencians critica la gestió de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per haver retallat el servici de psiquiatria i per no haver substituït les vacants que s’han produït en els últims mesos per les baixes de facultatius, les quals han ocasionat llargues esperes i retards en milers de veïns depenents del departament de Salut de la Conselleria.

Demòcrates Valencians demana més psiquiatres per a les presons de Castelló