Pep Otero | Buscar problemes a les solucions

Quan mire l’actuació del que durant quasi any i mig ha sigut l’equip de govern de la ciutat tinc la sensació de que durant aquest temps els tres socis han anat cadascú pel seu costat, sense una estratègia comuna i, sobre tot, buscant problemes a les solucions (i no al contrari) en temes claus per al nostre Alacant.

Problema és que una multinacional com IKEA no vullga instal•lar-se en la teua ciutat. Nosaltres no teníem este problema perquè si volien i l’hem generat no oferint solucions i alternatives viables (sempre fent-nos valer, sense vassallatge) i ara estan buscant alternatives a Alacant i amb molta raó.

Problema és que els creuers no paren a la nostra ciutat. Els creuers paraven i els turistes envaïen la nostra ciutat i altres properes a les que s’organitzaven excursions. Argumenten falta d’atractiu, jo crec que ha sigut més falta de promoció dels nostres actius turístics i, per descomptat, actius comercials ja que no s’ha permès obrir tendes en diumenges ni tan sols quan arribaven creuers amb milers de passatgers.

Problema és no tindre port que genere activitat econòmica. Tenim port però sembla més un problema que una aportació a la ciutat. L’objectiu ha de ser l’increment de l’activitat portuària, granulats inclosos, i la convivència amb els veïns. S’ha d’arribar a un consens per a que s’aconseguisca esta convivència i augmente l’activitat al port, s’hauran de fer inversions, segur, l’alternativa però és que es porten els granels al port d’una altra ciutat i llavors ens lamentarem. El port és un gran valor afegit per a una ciutat i hem d’explotar tot el seu potencial.

Després d’anys de corrupció del Partido Popular d’Alacant certificada pels jutjats tots els alacantins ens mereixíem un Ajuntament actiu, ambiciós amb els objectius dels alacantins però ens em trobat amb un equip de govern, ara desfet, que s’ha demostrat maldestre i incapaç.

L’esperit de Demòcrates Valencians és el d’aportar solucions a les iniciatives positives per a la nostra societat i ambiciós en quant a la millora de qualitat de vida dels alacantins. Tenim una ciutat amb potencial de primera fila, només cal polir algunes coses i fer polítiques per a afavorir l’activitat productiva i la generació de llocs de treball.