Demòcrates Valencians celebra en Torrent el seu dinar de Nadal

Demòcrates Valencians celebra en Torrent el seu dinar de Nadal

Demòcrates Valencians (DV) el nou partit de centre i valencianista ha triat la ciutat de Torrent per a celebrar el seu dinar de Nadal. L’acte està obert a tota persona i pretén ser un punt de començament per a coordinar grups de treball en diferents municipis de la comarca.

D’esta manera, el dinar servirà també per a reunir als distints regidors independents amb que Demòcrates té relació i establir, al mateix temps, noves línies de treball amb una reunió prèvia per part de la direcció del partit, que ja prepara el seu congrés de cara a la primavera següent.

L’acte estarà apadrintat per Sento Beguer, històric dirigent valencianista de la ciutat i que ha donat suport obertament en distintes ocasions al nou projecte de Demòcrates Valencians.

Al mateix temps els Jóvens Valencianistes, l’associació juvenil vinculada a Demòcrates, assistirà igualment a l’acte, en un clar exemple d’unió del partit i els seus jóvens.

Demòcrates Valencians celebra a Torrent el seu dinar de Nadal