Regidors independents debaten a l’Escola de Formació de Demòcrates Valencians

Regidors independents debaten a l’Escola de Formació de Demòcrates Valencians

La formació política valencianista, Demòcrates Valencians, ha celebrat este dissabte la seua Primera Escola de Formació Política en El Poble Nou de Benitatxell. Les jornades, que suposen una continuació de la II Universitat d’Estiu que el partit va celebrar a Vila-real, han comptat amb la participació d’afiliats i simpatitzants de totes les comarques de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, regidors de formacions polítiques independents i els alcaldes del Poble Nou de Benitatxell i Cerdà, han participat en una taula de debat al voltant de les polítiques valencianes que Demòcrates Valencians considera clau per a solucionar els problemes diaris dels valencians. D’esta manera, l’alcalde del Poble Nou de Benitatxell, Josep Femenia, el de Cerdà, José Luís Gijón, la regidora del Partit Vinaròs Independent, Maria Dolors Miralles i Carmelo Ortolà, ex alcalde de Pego i actual regidor d’hisenda, han format part de d’esta taula d’anàlisi polític i de treball municipalista.

Cal destacar que durant les jornades s’han celebrat ponències sobre comunicació, a càrrec d’Alfred Garcia, responsable de dita àrea de Demòcrates Valencians, altres sobre actualitat política impartides pel professor de dret administratiu Gabriel Real i pel professor psicobiòleg Ferran Suay.

Per la seua banda, el Secretari d’Organització, Sandre Llopis, ha apostat per “fer créixer el partit des de la base, apostant per la formació i l’expansió coherent per a ser una ferramenta realment útil per als valencians de centre i valencianistes”.

La jornada ha estat conduïda per l’acadèmic de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) Àngel Calpe, qui ha fet de moderador i introductor dels diferents ponents d’esta Primera Escola de Formació Política de Demòcrates Valencians.