Vicent Franch estrena les Tertúlies del Viena

Vicent Franch estrena les Tertúlies del Viena

Interesantíssima tertúlia de Jóvens Valencianistes amb Vicent Franch, una persona que va viure de prop els canvis polítics associats al franquisme, a la transició i a la restauració de la democràcia. I que sempre ho va fer en clau valenciana.

Per això, com a professional de l’àmbit del Dret i polític compromés amb la seua societat, ha sigut un convidat de luxe per a estes tertúlies, les quals prometen grans debats d´idees.

L’acte, discurs i conversa informals i “en família”, va començar amb un emotiu record a Damià Mollà, coautor de De impura natione, qui ha faltat recentment.

En un ambient de confiança, Vicent Franch va rememorar algunes experiències homologables a les de Jóvens Valencianistes i començà a introduir al personal en els continguts i assistents de les Tertúlies de l’Hotel Inglés de finals dels 80.

La branca juvenil de DV s’ha proposat agafar el testimoni d´aquelles tertúlies i convocar, en un format com el que permet el Viena, a tots els qui tinguen alguna cosa a dir quant a l’actualitat social i política valenciana.

Per últim, preguntat pel futur de DV, Vicent Franch va recalcar la utilitat d’un partit d´àmbit valencià i de tall humaniste capaç de desactivar els conflictes identitaris i promoure les reivindicacions que milloren el benestar de la nostra ciutadania.

En definitiva, una jornada molt profitosa i que tindrà continuïtat el proper dijous, a les 19, amb la presència de José-Ramón Chirivella, president de l’Associació de Juristes Valencians, amb qui conversarem sobre la complicada situación per la que travessa el Dret Foral autocton.

Vos esperem en el Viena!