Lluís Bertomeu abandona els càrrecs de responsabilitat de Demòcrates Valencians

Lluís Bertomeu abandona els càrrecs de responsabilitat de Demòcrates Valencians

El director de Satori Comunicació va ser un dels impulsors de la plataforma Cívica de suport al President Puig. Després dels resultats electorals, ha decidit dimitir dels seus càrrecs en Demòcrates valencians.

 

Ha sigut un dels impulsors de la Plataforma Cívica de suport al President Ximo Puig i era un dels dirigents amb més visibilitat dins de Demòcrates Valencians. Ahir, Lluís Bertomeu va anunciar que abandonava els seus càrrecs en el partit. “Després de les eleccions valencianes només em falta per descomptat donar la cara i assumir responsabilitats. Sempre ho he fet i més encara davant dels meus companys de batalla tremenda i quasi impossible, el nacionalisme valencià centrat i moderat”, assenyalava ahir Bertomeu.

El dirigent de Demòcrates recordava que “després de més de quatre anys comandant la barca de DV, van intentar que recalara institucionalment juntament amb el President Puig però no ha pogut ser. L’aparició de l’extrema dreta i el seu previsible assalt a les institucions cap a important el seu posicionament públic i no com uns altres que fan política des del divan i el whatsapp.”

D’aquesta forma Bertomeu ha insistit que van fer clar el seu posicionament, valent i audaç pactant amb el President Puig per a enfortir l’autogovern enfront d’aquells antivalencians que volen fumigar-nos. Reconeix que han fet tot el que era necessari però “ja és l’hora que canviem els lideratges i referents. “Toca deixar les meues obligacions i responsabilitats davant tots vosaltres, confiant segur que algun dels membres de Demòcrates Valencians agafe el testimoniatge i tire avance.”.

En el seu comiat, Bertomeu va assegurar que la seua aposta seria “reconvertir el nostre meritori grup en un centre d’estudis en format d’associació cívica, (més senzilla d’administrar que una fundació) per a continuar units, en marxa i il·luminar iniciatives positives davant una època ominosa que ens espera”

Per a concloure ha tingut paraules per a tots els membres de Demòcrates. “Sou uns patriotes i morirem defensant els anhels del Poble Valencià. Però ara toca reconvertir-nos i adequar-nos a la realitat de la Comunitat Valenciana sempre per a ser més útils i participants. Sempre hem donat la cara, sempre hem jugat la partida i sempre a favor de la societat valenciana des del compromís i la dignitat”.

Després dels resultats electorals, no ha sigut possible un tercer mandat per al President Ximo Puig davant la pujada del PP i Vox i sobretot la desaparició d’Unides Podem de les Corts Valencianes.

 

Demòcrates Valencians.

Ver noticia en ValenciaExtra