Demòcrates Valencians es reivindica com l’opció centrista i moderada

Demòcrates Valencians es reivindica com l’opció centrista i moderada

Demòcrates Valencians es reivindica com l’opció centrista i moderada que defensa com únicament els interessos de la Comunitat Valenciana davant la greu crisi dels populars

La Comissió Executiva dels liberals valencians condemna la dinàmica d’autodestrucció en la qual es troba el PP a nivell estatal i les seues derivades que contaminen l’estabilitat política valenciana

 

VALÈNCIA – 22/02/2022

 

No, no és qüestió d’inocència, sinó de necessitat. Des de Demòcrates Valencians entenem que la societat valenciana, que el votant de centre i lliberal, que l’emprenedor i el professional esforçat, no poden combregar una vegada i una altra amb esta penosa oferta “política” que ens presenta sempre la realitat del PP: lideratges basats en corrupteles que s’amaguen però mai no s’esvanixen ni es desactiven. Figures fulgurants amb fons ben foscos i bruts, peus de fang. Espionatges interns, lluites per cadires, traïcions, renuncia a les pròpies idees per les de la ultradreta i la tornada  eterna a polèmiques reaccionaries.

 

Sempre prenen de model el passat, sempre aposten per afavorir el centralisme, l’engany a les aspiracions valencianes. Res hauria de jugar-se la nostra Comunitat Valenciana en la crisi de Casado i Ayuso; el centre-dreta valencià no s’ho ha merescut mai, ni molt menys el salvavides de formigó de Vox.

 

Demòcrates Valencians vol un territori lliure de polèmiques partidistes i navallades externes, allò que  toca tindre en compte ara són baixades d’impostos i atendre a la nostra capacitat productiva, amb gestors nets i unes classes mitjanes i empresarials pròpies que tornen a tindre el seu lloc, uns actors socials moderats i sense mirades ni al passat ni als extrems que tot ho dificulten.

 

La crisi creada per Pablo Casado no ha d’afectar a una societat valenciana emprenedora, amb ganes de creximent i de protagonisme econòmic, social i de futur. No ens volem vore arrossegats per lluites que ja coneguem i maneres de fer política que en res albiren un camí nou i de fortalesa pròpia. L’autogovern i l’enfortiment territorial és la única via.

 

Demòcrates Valencians.