Demòcrates denuncia que Cs vol enganyar a la gent en matèria de Dret Civil Valencià

Demòcrates denuncia que Cs vol enganyar a la gent en matèria de Dret Civil Valencià

Demòcrates Valencians (DV) denuncia que Ciudadanos utilitza als seus regidors fent-los votar a favor de la recuperació del Dret Civil Valencià mentre seu mateix partit en Les Corts vota en contra.

Demòcrates ha mostrat sempre el seu suport a l’Associació de Juristes Valencians (AJV) i demana a Ciudadanos que no enganye i que pel bé dels valencians canvie la seua postura i no entorpisca la recuperació del dret civil propi, una matèria que és millor i més avançada que el règim general que ara s’aplica en la Comunitat Valenciana.

El portaveu de DV, Sandre Llopis de Pau considera que els de Rivera volen enganyar a la ciutadania i ha criticat durament a Ciudadanos per “fer un continu exercisi de trilerisme polític, canviant constantment d’opinió i sempre d’esquenes a les necessitats del conjunt de la societat valenciana”.

En el mateix sentit, Demòcrates ha anunciat que presentarà mocions en tots els ajuntaments on té representació, així com en les mancomunitats, per a reforçar les peticions de l’Associació de Juristes i per a aconseguir que el Govern d’Espanya, siga de PP o PSOE, recapacite i retire els recursos d’inconstitucionalitat que impossibiliten la recuperació del Dret Civil Valencià.