Sandre Llopis de Pau | Molles de pa

Sandre Llopis de Pau | Molles de pa

Exactament això és el que Rajoy i el seu soci Rivera ens donen als valencians per al transport metropolità: molles de pa. I ho dic sense vergonya, perquè crec que cal posar de manifest que patim un greuge històric. Després de tot, si no posem el problema damunt de la taula els partits grans – que no grans partits- seguiran amagant-ho com si  no passara res. I sí que passa.

Passa que els ciutadans de les àrees metropolitanes de les grans ciutats valencianes rebran només 12 milions d’euros per a millorar les seues xarxes de transport metropolità, mentres que Madrid i Barcelona sobrepassen els 100 milions. Això passa: un tren i un metro que no passen.

No ens podem conformar amb una almoina. Necessitem inversions, per justícia i per operativitat. Ací vivim 5 milions de persones que necessitem pujar un tren tots els dies, poder desplaçar-nos en transport públic per la nit i que necessitem connectar els nostres pobles, comarques, ports i aeroports per quantes més vies millor. No té trellat tindre un Altet sense tren, Gandia, Oliva i Dénia desconnectades o Vinaròs i Benicarló sense tren de rodalia.

Senyor Rivera i senyor Rajoy, no ens donen molles de pa que els valencians el que necessitem és el pa sencer.

Sandre Llopis de Pau, portaveu de de Demòcrates Valencians (DV).