Demòcrates critica a Bonig per no reclamar inversions en transport metropolità

Demòcrates critica a Bonig per no reclamar inversions en transport metropolità

Demòcrates Valencians (DV) critica que Isabel Bonig (PP) afirme que les inversions del Govern d’Espanya en la Comunitat Valenciana siguen ‘adequades i justes’. Per al partit valencianista la falta de poder del PPCV en Madrid està perpetuant un problema històric d’infrafinançament dels valencians i que compromet el nostre present i futur com a societat.

Per a Demòcrates el PP, i molt especialment Isabel Bonig, practiquen un antivalencianisme insà per a la ciutadania i que lastra la prosperitat i el futur de milions de ciutadans. La formació centrista lamenta que els diputats del PP estiguen més preocupats en fer càlculs electorals per a mantindre els seus càrrecs que en treballar pel benestar real se la seua gent. Al mateix temps,

Demòcrates critica igualment l’actitut de Ciudadanos per voler afegir als PGE, tard i mal, només 10 milions d’euros per al transport metropolità de la ciutat de València. El portaveu de DV, Sandre Llopis de Pau afirma que, “Cantó i Giner haurien d’explicar perquè només proposen, ara, que el Govern d’Espanya ens envie 10 milions per a millores en el transport púbic mentre envia més de 100 a Madrid i Barcelona o 47 per a Canàries”. “Ciudadanos ha d’explicar què farà si Rajoy no accepta enviar-nos eixos diners”, ha matisat Llopis de Pau.