Demòcrates lamenta ‘l’espectacle’ viscut hui en el Ple d’Alacant

Demòcrates lamenta ‘l’espectacle’ viscut hui en el Ple d’Alacant

Demòcrates Valencians (DV) ha lamentat la situació viscuda hui en el Ple de l’Ajuntament d’Alacant, la qual qualifica d’espectacle i critica la inoperància del govern de l’esquerra que no ha sabut treballar conjuntament i que ha portat al govern a una situació límit.

Al mateix temps, el partit centrista ha anunciat que vigilarà de prop l’activitat del govern que conforme Luís Barcala i el Partit Popular (PP) donat les nombroses faltes d’ètica i presumptes delictes que haurien comés els seus anterior dirigents en la legislatura anterior. El portaveu de DV, Sandre Llopis de Pau, ha afirmat que “els partits de l’esquerra, el PSPV, Compromís i Guanyar són responsables de que haja tornat al govern de la ciutat d’Alacant un dels pitjors PP que hem conegut”.

Al mateix temps, el partit lamenta que durant setmanes la ciutat d’Alacant i els ciutadans han sigut els últims en els que han pensat els diferents partits que tenen representació en l’Ajuntament.

“Mentre tots es repartixen les cadires, parlen de sous i intenten comprar les voluntats dels regidors trànsfugues, la ciutat i els seus veïns seguixen patint els problemes del dia a dia i les carències que té la ciutat i els seus habitants”, ha matisat Llopis de Pau.

Demòcrates treballa en la constitució d’un grup de treball autònom en Alacant per a poder conformar una candidatura potent i atractiva de cara a les eleccions municipals de 2019.