El Grup Independent de Sueca i Demòcrates Valencians firmen un acord de col·laboració

El Grup Independent de Sueca i Demòcrates Valencians firmen un acord de col·laboració

El Grup Independent de Sueca, Perelló i el Mareny (GISPM) i Demòcrates Valencians (DV) van firmar ahir, en un acte públic, un acord de col·laboració mitjançant el qual els dos partits se comprometen a treballar conjuntament, a representar-se en les institucions on tenen representació i a treballar per la construcció d’un espai polític de centre i valencianista.

La firma de l’acord ha estat presidida pel portaveu del GISPM, Salvador Campillo, i per el secretari d’organització i portaveu de Demòcrates, Sandre Llopis de Pau. Igualment ha assistit a l’acte el també regidor del GISPM Julio Serra Casanova. Cal destacar que, precisament el regidor Serra també s’ha incorporat a la gestora de Demòcrates amb la intenció d’ajudar a construir este partit i per a aportar la seua visió des de la política municipal.

Demòcrates ja compta amb acords similars amb Ciutadans Independents de Pego i amb Acció Cerdaní Democràtica, els dos partits de govern en les seues respectives localitats. A banda, DV treballa actualment amb altres grups independents com VINCHI en Xiva o APETC en Torrevieja per a començar a vertebrar este espai de centre.

Per la seua banda, Campillo s’ha mostrat satisfet i segons ha destacat, “el GISPM seguirà treballant amb la mateixa independència que fins ara i amb la col·laboració de Demòcrates”.

Així mateix, el portaveu de DV, Llopis de Pau, ha agraït la predisposició del GISPM i ha animat a seguir treballant, des de Sueca, per a “seguir sent un referent d’èxit local per a molts pobles i ciutats i per aportar des de la moderació a la estabilitat política de la ciutat”. Igualment, el portaveu ha manifestat que “el GISPM és el clar exemple de que des del municipalisme se pot fer molt pel conjunt de la societat i el valencianisme”.