Demòcrates Valencians pregunta pel cost del canvi d’imatge de la Generalitat

Demòcrates Valencians (DV) ha preguntat sobre el cost econòmic que tindrà per a l’erari públic el canvi d’imatge de la Generalitat Valenciana aprovat setmanes arrere amb motiu del 600 aniversari de la institució.

La formació valencianista vol saber el cost que tindrà el canviar rètols, cartells, webs i marxandatge del govern valencià. A més, segons la pregunta registrada i enviada al Consell, també es demana saber el cost que va tenir el canvi de denominació que es va dur a terme a principi de legislatura en diversos departaments i conselleries.

En paraules del portaveu de DV, Sandre Llopis de Pau, “per pocs diners que puga suposar el canvi en termes percentuals pel que fa al Pressupost, encara serà més del que destina el Consell, per exemple, als sectors industrials valencians i als seus polígons industrials”.

“No tot pot ser màrqueting i estètica. Els diners dels valencians estan per a prioritzar al màxim i per a atendre les seues necessitats col·lectives”, ha matisat Llopis de Pau.

DV critica la urgència i la poca necessitat d’este canvi que, assegura, no era cap demanda de la societat.

Nova imatge de la Generalitat Valenciana