Demòcrates Valencians celebra el seu I Consell Polític en Sueca

Demòcrates Valencians (DV) celebra este dissabte el seu Primer Consell Polític en la ciutat de Sueca. L’acte reunirà als afiliats amb diversos regidors del Maestrat, la Ribera, la Costera, la Marina i l’Horta amb els que el partit ja treballa actualment. Segons el portaveu de DV, Sandre Llopis de Pau, “este Consell Polític servirà per a marcar les línies mestres per a l’any 2018 i anar agafant impuls de cara al 2019”.

Demòcrates Valencians (DV) treballa amb l’objectiu d’estar presents en les quinze ciutats de més de 50.000 habitants de la Comunitat Valenciana. No obstant això el partit ja treballa en altres municipis de la mà de partits municipalistes i de col·lectius propis.

“El municipalisme és una de les nostres senyes d’identitat com a parti. Pensem que des dels pobles, amb una política propera, podem fer arribar molt millor el missatge del valencianisme a tot el conjunt de la societat”, matisa Llopis de Pau, qui ha apostat per vertebrar un projecte per a tots els valencians, “de Vinaròs a Torrevella i del Racó d’Ademús a Dénia”.

Les ponències, que ocuparan tot el matí del dissabte, tractaran sobre organització, comunicació, política general i expansió. L’acte entronca amb les jornades de formació que ja va organitzar el partit mesos arrere en Vila-real i el Poble Nou de Benitatxell.