Demòcrates Valencians demana la dimissió de l’alcalde d’Alacant Gabriel Echávarri

Demòcrates Valencians demana la dimissió de l’alcalde d’Alacant Gabriel Echávarri

Demòcrates Valencians (DV) ha demanat al PSPV que exigisca, de manera immediata, la dimissió a l’alcalde de la ciutat d’Alacant després del seu processament en un presumpte cas de corrupció relacionat amb el fraccionament de contractes.

Per al partit centrista es fa necessària la imputació d’Echávarri després d’haver-se decretat el seu processament per part de la magistrada i per apreciar esta indicis delictius en els fets que se li imputen. El portaveu de Demòcrates, Sandre Llopis, ha afirmat que, “el processament és un acte jurídic que revela que hi ha seriosos indicis delictius en Echávarri, i per ètica, i respecte a la ciutadania, hauria de dimitir”.

En el mateix sentit, des de DV s’ha exigit al PSPV-PSOE la mateixa contundència en este cas com la que els socialistes han tingut a l’hora exigir la dimissió de polítics d’altre signe en situacions similars al de l’alcalde d’Alacant.

Des de Demòcrates, asseguren, els ciutadans d’Alacant no han de suportar tornar a l’època dels alcaldes i regidors imputats. Segons Llopis, “és una vergonya que, cada legislatura, hi haja membres de l’Ajuntament involucrats en casos de corrupció”.

Així mateix, Sandre Llopis ha carregat contra el que considera una política “d’amiguisme que impedix que totes les empreses que ho desitgen puguen concórrer a concursos públics i que s’acabe atorgant diners públics als amics del partit del govern”.

Demòcrates, a través del seu col·lectiu en la ciutat d’Alacant, fa una crida als socialistes perquè aparten a Echávarri i que garantisquen el bon funcionament del consistori i que no erosionen més la confiança dels alacantins en les institucions públiques.